Cubicl
   

Cari Hesaplarınızı Takip Edin! 🏦

Yeni
Yeni gelen özelliğimiz sayesinde Cubicl'da cari hesaplarınızın takibini gerçekleştirebilirsiniz. Bu özelliğimiz Profesyonel Paket ve üstü kullanıcılarımıza açık olmakla birlikte belli bir süre deneyimleyebilmeniz amacıyla tüm kullanıcılarımıza tanımlandı!
Cari hesap takibi alacak ve verecek kayıtlarını tutmanızı sağlar. Bu sayede kimden ne kadar ödeme almanız gerektiğini, ödemenin ne zaman geleceğini, hangi ödemelerin geciktiğini ve kime ne kadar borcunuzun olduğunu görebilirsiniz.
Bu ödemeler Güncel, Gecikmiş ve Ödenmiş şeklinde üç kategoriye ayrılmıştır. Belirli bir ödemeyi görüntülemek istiyorsanız arama butonuna ödemenin adını yazarak aratabilirsiniz. 🔍
Sayfada üstteki menüde sırasıyla Toplam Alacak, Bekleyen Alacak, Tarihi Geçmiş Alacaklar ve Toplam Borç değerleri yer alır. Bu menüden ödemeleriniz ile ilgili genel bir istatistik bilgisine ulaşabilirsiniz.
Oluştur butonuna tıklayarak yeni bir Alacak ya da Borç oluşturabilirsiniz. 
Açılan Girdi Oluştur sayfasında müşteriyi ve girdinin tipini seçin. Alacak, size yapılacak olan ödemeleri; Borç ise sizin yapacağınız ödemeleri temsil eder. Para birimini seçip tutarı girin. Borç adı ve açıklamasını doldurun. Son ödeme tarihini girin. Eğer girdiğiniz tutarın bir kısmı ya da tamamı daha önce ödendiyse Ödenen Tutar kısmına bu bilgiyi de girin. Sonrasında Kaydet butonuna tıklayarak alacak veya borç ödemesi oluşturabilirsiniz. 
Ödeme kartlarının üstüne geldiğinizde çıkan Ödeme Ekle butonuna tıklayarak ödeme girişi yapabilirsiniz.
Daha detaylı incelemek için kılavuzumuza ulaşabilirsiniz.
😃

  Bizi takip edin

Ürünümüzdeki yeni özellikler hakkında bilgi edinmek ister misiniz?