Cubicl
   

E-Posta Kutularına İki Yeni Özellik Eklendi.

E-postaları "Okundu" Olarak İşaretleme: Önceden Cubicl'da görev olarak oluşan e-postalar kullanıcının e-posta sağlayıcısında direkt okundu olarak işaretleniyordu. Artık bu alan kullanıcı seçimine bırakıldı. Kullanıcı işaretlemezse kendi e-posta sağlayıcısında "okunmadı" olarak kalmaya devam eder. Bu güncelleme sonrasında e-posta kutusu ayarınız varsayılan olarak aktif olarak ayarlanmıştır.

Müşteri Sorumlularını Görevli Olarak Atama: Cubicl'da müşteri detay sayfasında müşteri sorumluları belirlenmektedir ve sadece destek taleplerine otomatik bir şekilde görevli olarak eklenmektedir. Bu özellik ile beraber müşteri sorumluları e-posta görevi oluştuğunda da görevli olarak eklenebilecek.

Eğer e-posta kutusu ile ilişkilendirilen proje gizli bir proje ise ve müşteri sorumlularından bazıları proje üyesi değilse, bu kişiler görevli olarak eklenmezler.

Bu ayarları yapmak için Diğer>E-posta Kutuları sayfasına gidip bağladığınız herhangi bir e-postanın yanındaki üç noktadan Ayarlar seçeneğine tıklayın.
😃 2

  Bizi takip edin

Ürünümüzdeki yeni özellikler hakkında bilgi edinmek ister misiniz?