Cubicl
   

Oturum Kaydı Takibi Özelliği.

Cubicl'da artık oturum kayıtlarınızı kontrol edebilirsiniz. Oturum açtığınızda siz kullanıcılarımıza oturum açılan cihaz bilgisi, işletim sistemi, tarayıcı, tarih, IP gibi bilgileri içeren bir e-posta gönderiyoruz. Bu bilgilerinizin takibini yapıp sizlere iki tablo şeklinde sunmaktayız. Tabloların bir tanesi "Aktif Oturumlar" diğeri ise "Son 2 Ay İçindeki Şüpheli Etkinlikler" şeklindedir. 
Son 2 Ay İçindeki Şüpheli Etkinlikler:
  1. Şifre Girişi Hatalı: Eğer biri hesabınıza giriş yapmaya çalışıyor ve şifrenizi yanlış giriyorsa, giriş yapmaya çalışılan cihazın bilgileri bu kısımda yer alacaktır.
  2. İki Faktörlü Kimlik Doğrulama Kodu Hatalı: Hesabınızda 2 faktörlü kimlik doğrulamayı etkinleştirdiyseniz ve kod yanlış girildiyse bu kısımda yer alacaktır. 
  3. Tanınmayan Konum: Kullanım geçmişinizdeki başarılı şekilde giriş yaptığınız konumların dışında bir konumdan giriş yapıldığında kayıtları bu kısımda görünecektir.

Bu kayıtlara sol alt tarafta bulunan profil sayfanızdan ulaşabilirsiniz. Bu kısımda aktif oturumların bilgilerini görüntüleyebilir, sonlandırabilir ve hesabınızdaki şüpheli etkinlikleri görüntüleyebilirsiniz.
😃 3

  Bizi takip edin

Ürünümüzdeki yeni özellikler hakkında bilgi edinmek ister misiniz?